joi, 24 februarie 2011

Casa cu PZ&GZ Construct prin programul Prima Casa

PZ&GZ Construct va ofera consultanta si ghidare in domeniul constructiilor si in cazul programului Prima Casa, inginerul sef Paul Zaharia va poate oferi toate informatiile necesare pentru a beneficia de programul prima casa si deci de a gasi finantarea necesara pentru constructia casei dumneavoastra. PZ&GZ este alaturi de dumneavoastra pe intreg drumul construirii unei case.

 Un împrumut de construcţii rezidenţiale este un împrumut pe termen relativ lung, ceea ce permite proprietarului unui imobil, constructor profesional / persoana privata să împrumute banii necesari pentru a construi o casă nouă. În timp ce termeni specifici pentru fiecare credit dat va varia în funcţie de proiect, împrumuturile de construcţie în mod normal trebuie să prevadă plata dobânzilor, la o rata mai mare decat un credit ipotecar pe termen lung, în timpul perioadei de construcţie. Fondurile sunt distribuite către proprietarul sau constructor în timpul grosier de proiect în conformitate cu un program trage pre-definite, cu dobândă fiind perceput pe porţiunea de bani creditor a plătit până în prezent. Atrage sunt legate de nici un procent de finalizare (când 10 la sută a proiectului este completă, 10 la sută a creditului este eliberat) sau la finalizarea anumitor etape (în cazul în care fundatia este complet şi un studiu locaţie a fost realizat, valoarea de faptul că munca este eliberat, atunci când acoperişul este completă şi toate ferestrele şi uşile au fost instalate, fondurile asociate cu piatră de hotar care poate fi trasă în jos). trage construcţia finală este în mod normal, condiţionată de un certificat de utilizare şi de ocupare a fost emisă de către departamentul administraţiei publice locale de inspecţie de constructii.

Acestea sunt informatiile si modul de expunere al acestora pe siteurile publice unde guvernul nostru spune ca fiecare dintre noi poate gasi informatii complete si corespunzator exprimate pentru a va face drum si a intelege procesul de atribuire a unui imprumut si alte informatii legate de procesul de constructie a unei case. Constructia unei case impreuna cu PZ&GZ Construct cu finantare obtinuta prin programul Prima Casa va fi un drum fara zdruncinaturi, fara surprize si cu satisfactie totala. 

Pentru mai multe informatii despre programul prima casa impreuna prin asistenta PZ&GZ Construct va rugam sa intrati in pagina de contact a companiei noastre : Click Aici  .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa impartasiti opiniile dumneavoastra cu noi, oricare ar fi comentariul pe care l-ati avea de facut sau impresia care doriti sa o impartasiti cu ceilalti cititori ai nostri.